CÉGÜNKRŐL

1991 óta működő vállalkozásunk magánszemélyek által alakult Szegeden, a Napfény városában. Fő tevékenységünk a villamosipari nagykereskedelem. Partnereink az áramszolgáltatók, generál- és villamosipari kivitelezők, viszonteladók, ipari felhasználók, állami és a magánszektor vállalkozói. Termékeink között megtalálhatók kábelek, vezetékek, villamosipari szerelvények, szerelési- és segédanyagok. Több, mint 5.000 terméket forgalmazunk, raktárkészletünk értéke cca 2.000 M Ft.

Az értékesítés, beszerzés, gazdasági terület új irodaháza (2020)

 

Irodai, és irodán kívüli dolgozóink létszáma is fejlődő tendenciát mutat. Évről évre nő a számuk, amely a 2019-es évben több, mint 90 fő volt, jelenleg pedig 105 fővel állunk megrendelőink és az érdeklődök rendelkezésére.

Partnereink száma meghaladja az 1.500-at, valamint több száz beszállítóval dolgozunk együtt.

Területi képviselőink és belső értékesítőink segítik partnereink munkáját. Kereskedelmi rendszerünk regionális, így az ország minden pontjára eljutnak a termékeink. 

A viszonteladókat, vállalkozókat a Szeged, Kollégiumi út 13-15. alatt található Üzletünkben is kiszolgáljuk. Nyitva tartásunk: Hétfő-Péntek: 7.00-16.00. Az ajtók mögött nagy szakértelmű értékesítőink várják betérő vásárlóinkat.

 

Szegedi üzletünk

 

Az elmúlt években átalakítottuk a cég struktúráját, és kialakítottunk területeket a cégen belül, melyekhez vezetőket rendeltünk. A cég strukturáltabbá tétele azt eredményezte, hogy mára már exponenciálisan nő a hatékonyságunk, és ennek eredményeképp megemelkedett létszámú partnereink igényeit akár másnapi kiszállítással is tudjuk teljesíteni. 

Folyamatainkat az ISO 9001:2015 szabvány alapján optimalizáljuk. A szakmán belül egyedi a reklamáció kezelésünk. Minden írásban küldött - e-mail cím hamarosan -  észrevételt kivizsgálunk, visszajelzünk és kiértékelünk.

 

Számunkra fontos a dolgozók elégedettsége. Fontosnak tartjuk a dolgozók tájékoztatását, sikereinket rendszeresen megünnepeljük. Negyedévente állománygyűlések alkalmával értékeljük az eltelt időszakokat, továbbá több rendezvény támogatja a csapatunk építését (Nőnap, Családi Nap, Évzáró Party, területi programok...).

 

2021.06.21-én lett 30 éves a Feszültség Kft.

Az éves leltárunk zárása képpen összeálltunk a kollégákkal egy közös képre, megünnepelni a cég 30. születésnapját. Köszönjük a kollégáknak a kitartó munkát évről évre, és köszönjük Partnereinknek is a bizalmat, hiszen nélkülük nem állhattunk volna most össze erre a jubileumi fotózásra.

Reméljük még sokáig dolgozhatunk együtt a jövőben!

 

Telephelyeink, leányvállalatok:

Szegedi telephelyünk immár 2x 40.000 m²-es. További magyarországi telephelyünk Sóskúton található. Két leányvállalatunk van: az Elcab S.R.L., Romániában, Sepsiszentgyörgyön működik, és az Elektronapon D.O.O., Szerbiában, Szabadkán helyezkedik.

Elcab S.R.L.

Elektronapon D.O.O.

 

2021-ben a szegedi Feszültség Kft. és a budapesti Electro-Cord Kft. összefonódott.

2023-ban már sóskúti telephelyünkről is szállítunk árut, illetve a személyes átvétel lehetőségét is fenntartjuk.

Sóskúti telephelyünk integrálásával 7.000m² nagyságú telephellyel, illetve 2.600m² nagyságú épülettel bővült cégünk, így még nagyobb készlettel tudjuk kiszolgálni Partnereinket.

 

Szállítás, rendelkezésre állás:

Az áruszállítást az ország egész területén, saját gépjárműparkkal (3,5 t-ás és nagyobb teherbírású teherautók, pótos szerelvények, darus-pótos teherautó) végezzük. Raktárkészleten lévő nagykereskedelmi és konfekcionált kábel termékeket 24/48 órán belül házhoz szállítjuk. Import beszerzéseink is 5 munkanapon belül eljutnak a megrendelőkhöz.

 

Szállítást végző járműveink

Reméljük a jövőben is megtisztelnek bennünket megrendeléseikkel!

A Feszültség Kft. Csapata